Centre Veterinari a Girona

El nostre centre veterinari a Girona, situat a Cassà de la Selva, no pretén esdevenir mai una gran superfície; volem tenir una relació directa i d’amistat amb les persones que es decideixin a escollir-nos. Volem que us sentiu com a casa vostra i que pugueu observar com tractem els vostres animals de companyia de manera professional, però familiar.

Som abans que res un equip humà amb vocació de servei als nostres clients, als quals intentem oferir en tot moment el millor tracte, tant per a ells com per a les seves mascotes.

Esterilització i microxip

Durant els mesos de gener, febrer i març fem la campanya d’esterilització i microxipatge pel vostre animal amb interessants descomptes

CLINICAN, a la seva clínica veterinària de Cassá de la Selva, a Girona, disposa de tots els serveis més avançats per tal de realitzar un correcte diagnòstic i un bon tractament al teu millor amic. Tenim dues consultes totalment equipades, prequiròfan i quiròfan, sala de RX, ecografia doppler color, laboratori d’analítiques a l’instant, anestèsia per gasos, endoscòpia rígida, aparells per a neteges dentals, monitorització i hospitalització, botiga de pinsos i complements, i sobretot, un equip humà que us escolta i us atén d’una manera familiar i propera.

Les consultes són a la part més accessible del nostre centre. Es on realitzem les vacunacions i les visites per tal d’arribar a un bon diagnòstic. Com a complement, en aquestes consultes, podem realitzar electrocardiogrames, visites d’especialistes amb cita prèvia (oftalmologia, conducta, animals exòtics). A la vegada, aquestes sales estan properes al laboratori, la qual cosa ens permet realitzar analítiques de manera molt ràpida.

Serveis que t’oferim en el nostre centre veterinari de Girona

Atenció veterinària a domicili a Cassà de la Selva

Podem anar a casa vostra a visitar o vacunar la vostra mascota, si per algun motiu no us podeu desplaçar fins a la clínica. Tenim una furgoneta amb la qual podem traslladar la vostra mascota fins a la clínica per tal de fer un millor diagnòstic.

Visita el nostre centre veterinari a Girona