Perruqueria per a mascotes a Girona

Un gosset molt eixerit en la nostra perruqueria per a mascotes

A la nostra perruqueria per a mascotes a Girona, Cassà de la Selva,  tenim un dels més bons perruquers de les comarques gironines, format pels millors mestres del país, el qual atendrà el vostre gos o gat en tot el que calgui a la seva presència i bellesa.

En Jordi transformarà en prínceps i princeses a les vostres mascotes, i us podrà fer un manteniment a bon preu si les porteu d’una manera regular. Hores convingudes.

Hores convingudes.

Tractaments que oferim a la nostra perruqueria per a mascotes a Cassà de la Selva, Girona

A la perruqueria, a més del tall i acondicionament de l’estètica dels gossos i gats, també disposem de tractaments per millorar l’estat de la pell i el pèl, disposant d’un tractament d’aigua ozonitzada, el qual elimina possibles organismes patògens de la pell i el pèl, i millora molt els tractaments que a més a més podem aplicar amb l’utilització de xampús i cremes dermatològiques específiques per a cada animal.

Aconsellem un manteniment periòdic de la pell i el pèl, per evitar mals majors i tenir una bona salut dèrmica i del pèl, per la qual cosa fem preus especials als clients que s’apunten a fer-ho.

Com que a la vegada que tenim perruqueria , també soms clínica, si el perruquer detecta qualsevol anomalia, ens ho fa saber i passem a informar al client del que caldria fer a la mascota per solucionar el problema. En Xevi Bayó és el nostre veterinari amb més dedicació a la dermatologia, i us farà un diagnòstic i tractament acurat a cada cas.

Demana cita amb la nostra perruqueria per a mascotes a Girona